Adidas Tennisschoenen

adidas tennisschoenen
Het topmerk, in 't tennis
onder andere bekend door
Anna Kournikova!

Gerelateerde Advertenties

Nike Tennisschoenen

nike tennisschoenen
Traditioneel sportmerk met een
prachtige tennistraditie op alle
ondergronden.

Wilson Tennisschoenen

wilson tennisschoenen
Een echt tennismerk, geliefd bij een
erg breed tennispubliek over de
hele wereld!

Wilson TennisschoenenHet bedrijf Wilson werd al in 1913 opgericht en valt de dag van vandaag onder het Finse bedrijf Amer Sports. Bekende tennisspelers zoals Pete Sampras speelden al met Wilson tennisraketten en o.a. de Williams zusjes en Roger Federer worden erdoor gesponsord.


Wilson staat ook al jaren bekend voor zijn tennisschoenen. Ze staan garant voor een uitmuntende kwaliteit, dit natuurlijk door Wilsons jaren ervaring met schoenen uit verschillende sporttakken. De Wilson tennisschoen zorgt voor een goede stevigheid rond de voet. Toch is de schoen ook erg flexibel waardoor alle bewegingen van de voet mooi gevolgd worden door de schoen. De binnenzool zorgt voor een zacht comfort en de onderkant van de schoen beschikt over een doordachte print die zorgt voor stevigheid op het veld. De Wilson collectie is zeer uitgebreid. Hierdoor kan je perfect de schoenen vinden die aan jouw wensen voldoen. Dit is zowel afhankelijk van de ambities die je hebt op tennis-gebied alsook van je eigen smaak. Wilson beschikt namelijk over een uitgebreid gamma waarin je ook het design van je schoen kan kiezen. Bovendien zijn er schoenen voor elke voet. Of je nu opzoek bent naar damesschoenen, herenschoenen of kinderschoenen, Wilson heeft het allemaal. De hele familie is dus gediend met Wislons Tennisschoenen.


Wilson Tennisschoenen zijn ook zeer schappelijk in prijs. De prijzen schommelen tussen de 40 en de 100 euro voor de dames-en herenschoenen. Een prima prijs-kwaliteit verhouding!

ADVERTENTIES